Στον εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Τούμπα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Στο εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγούνται οι τέσσερις συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας, που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη και να ολοκληρωθεί ύστερα από 40 λεπτά.
Πρόκειται για τρεις Έλληνες κι έναν Σέρβο υπήκοο, ηλικίας 21 έως 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για διατάραξη κοινής ειρήνης, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, απόπειρα σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία στους αθλητικούς χώρους και παραβάσεις περί όπλων και φωτοβολίδων.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οπαδοί του «Δικεφάλου» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, πετώντας αντικείμενα, φωτοβολίδες και πυρσούς, ενώ επιτέθηκαν κατά αστυνομικών των ΜΑΤ, που έσπευσαν να τους αναχαιτίσουν.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγροτικά νέα: Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 3 Νοεμβρίου έως 7 Νοεμβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον ΟΦΗ, διορία 5 ημερών για εξόφληση Παπάζογλου
- Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τους παραγωγούς λαϊκών αγορών και με την Ομοσπονδία Παραγωγών - πωλητών Λαϊκών αγορών
- Κέλλας στα εγκαίνια της BOAT & FISHING SHOW 2025 «Στηρίζουμε την αλιεία, προστατεύουμε τη θάλασσα, ενισχύουμε τις τοπικές κοινωνίες»
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας: Όχι στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ - άλλο ένα χτύπημα στην ύπαιθρο