Τιμωρία 1 αγωνιστικής στον Ολυμπιακό - Αν παραμείνει η ποινή θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία φιλάθλων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τον Ολυμπιακό με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0). Οπως είναι γνωστό, οπαδοί των «ερυθρολεύκων» προκάλεσαν την ολιγόλεπτη διακοπή του ντέρμπι, τόσο λίγο μετά την έναρξη, όσο και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς τα καπνογόνα που άναψαν και στις δύο περιπτώσεις κατέστησαν αδύνατη την διεξαγωγή του αγώνα.
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του αθλητικού δικαστή έπαιξε και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός -που τιμωρήθηκε παράλληλα με πρόστιμο 13.000 ευρώ- ήταν δις υπότροπος.
Θεωρείται βέβαιο πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ασκήσουν έφεση, ενώ, σε περίπτωση που παραμείνει η ποινή, θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία των φιλάθλων τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγγελία Θέσης Γεωπόνου
- Δύο χρόνια εγγύηση για τις σταφυλοσυλλεκτικές μηχανές Braud της New Holland και για τα τρακτέρ TE straddle που συμπληρώνουν τον 50 ο χρόνο παραγωγής
- 27 Οινοποιητικοί Συνεταιρισμοί της ΚΕΟΣΟΕ ζητούν την ένταξη όλων των αμπελουργών της χώρας στο Μέτρο 23 του ΠΑΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η επιστροφή των παράνομων επιδοτήσεων
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Silver Award στον CR Index 2024-2025 για τις ESG επιδόσεις του