Συνελήφθη ο Σεμέδο του Ολυμπιακού για βιασμό 17χρονης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο κατηγορούμενος για τον βιασμό 17χρονης.

Ο Σεμέδο συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής μετά από καταγγελία 17χρονης ότι μαζί με ακόμη έναν 40χρονο αλλοδαπό φίλο του την παρέσυρε στο σπίτι του όπου τη βίασε.
Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε κλαμπ. Σε βάρος του ποδοσφαιριστή έχει σχηματισθεί δικογραφία, ενώ ο 40χρονος αναζητείται.
Πηγή:dikaiologitika.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσέλιε: Παρελθόν ο Μαέφσκι, με νέο κόουτς στη ρεβάνς απέναντι στην ΑΕΚ
- Ανακοίνωση από Γραφείο Τύπου ΥΠΠΑΤ
- Επιστολή ΣΒΘ προς τους Βίο-παραγωγούς φυτικής και ζωικής παραγωγής, μελισσοκομίας και συνεταιρισμούς
- Τσιάρας από την Καρδίτσα: Το ΕΣΠΑ στο επίκεντρο της ανάπτυξης - Στόχος επενδύσεις άνω των 3 δισ. ευρώ στον πρωτογενή τομέα
- Tα οργανικά φωτοβολταϊκά της ελληνικής εταιρείας OET Energy Technologies