Σπάει τα ταμεία για Χάρι Κέιν η Μαντσέστερ Σίτι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
H Μάντσεστερ Σίτι θα επιχειρήσει να ντύσει με τη φανέλα της τον Χάρι Κέιν, προσφέροντας στην Τότεναμ 100 εκατομμύρια λίρες ή διαφορετικά 116 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό αναφέρει σήμερα η βρετανική εφημερίδα Daily Star, σημειώνοντας ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα κάνει μόνο μία πρόταση για τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας, δεν θα υπάρχει δεύτερη επιλογή, αφού θέλει να είναι μια «γρήγορη κίνηση».
Ωστόσο, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, έχει εκτιμήσει τον Χάρι Κέιν, σε περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ, οπότε δεν θα είναι τόσο απλή συμφωνία.
Ο 27χρονος Αγγλος διεθνής επιθετικός, που ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της Premier League την περασμένη σεζόν, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αλλάξει ομάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τον Μπεντζαμίν Γκαρέ ανακοίνωσε ο Άρης
- Δυναμικό παρών της Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Ημαθίας στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα
- Συμφωνία ΕΕ-ΙΝΔΙΑ: Διασφάλιση συμπερίληψης της επιτραπέζιας ελιάς στα οφέλη των εμπορικών συμφωνιών
- Με επιτυχία η συμμετοχή της ΠΔΕ στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ
- Δυναμικό παρών των Αγροτικών Συνεταιρισμών-μελών της ΕΘΕΑΣ στην Fruit Logistica 2026