Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Διενεργήθηκε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΟ. ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ προέκυψαν ως ζευγάρια στα ημιτελικά από την κληρωτίδα. Ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό στις 22 Μαϊου στο ΟΑΚΑ. Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης είναι διπλοί, με τον πρώτο εξ αυτών να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που αναφέρεται πρώτη.
Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 6-8 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς τρεις εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις 27, 28 ή 29 Απριλίου.
Στα προημιτελικά, ο Ολυμπιακός απέκλεισε τον Άρη με συνολικό σκορ 3-2, ο ΠΑΟΚ άφησε εκτός τη Λαμία με 6-3 συνολικό σκορ, η ΑΕΚ τον Βόλο με 4-3 συνολικό σκορ, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την έκπληξη και με δύο νίκες (2-1, 1-2) απέκλεισε τον Παναθηναϊκό.
Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν ως εξής:
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τα κατάφερε η Μπέτις και μπήκε στη League Phase του Champions League
- «Ημέρα Προώθησης Βίο-προϊόντων» Πάρκο Καινοτομίας Joist - Τρίτη 19 Μαίου
- Volvo Trucks: Νέα πλατφόρμα κινητήρων εσωτερικής καύσης
- Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον ΤΟΕΒ Έδεσσας
- Συνάντηση του Λαζάρου Τσαβδαρίδη με την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ για τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα