Το γύρισε παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο η Σαχτάρ - Η Σεβίλη δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντε Χέα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Στα δύο παιχνίδια της φάσης των 16 στο Champions league είχαμε τη νίκη της Σαχτάρ επί της Ρόμα με 2-1 και τη λευκή ισοπαλία 0-0 της Σεβίλης με τη Μάντσεστερ Γιουν.
Η Ρόμα ευτύχησε να προηγηθεί στο 41' με τον Ουντέρ αλλά η Σαχτάρ ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο και ίσως το τελικό σορ 2-1 την αδικεί αφού ουκ ολίγες φορές ο τερματοφύλακας της Ρόμα είπε όχι στους παίκτες της Σαχτάρ.
Τα γκολ των Ουκρανών πέτυχαν στο 52' ο Φερέιρα μετά από πολύ όμορφη τρίπλα στον Μανωλά και εξίσου πολύ καλό πλασέ, και ο Φρέντ με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 71' που ήταν ίσως και το πιο όμορφο γκολ σε αυτή την φάση των 16.
Η Σεβίλη προσπάθησε να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά έπεσε πάνω σε έναν καταπληκτικό Ντε χέα ο οποίος κράτησε το 0 για την ομάδα του, κάτι που την καθιστά και φαβορί.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επιτυχής ολοκλήρωση της αξιολόγησης από Ταϊλανδούς ελεγκτές για την πρόσβαση των ελληνικών εσπεριδοειδών στην αγορά της Ταϊλάνδης
- SL2: Πάρτι για την άνοδο από τον ΠΟΤ Ηρακλή
- Εγκαινιάστηκε το νέο ερευνητικό Κέντρο Ορεινότητας «ΟΡΟΣ» του ΕΚΕΤΑ στη Λίμνη Πλαστήρα
- Κάλεσμα Βίο-παραγωγών σε συνάντηση στην Καρδίτσα από τον Σύνδεσμος Βιοκαλλιεργητών Θεσσαλίας
- Ανθισμένες ροδακινιές, μουσική και χαμόγελα στη “Μέση” του ροζ με στολισμένα τρακτέρ στο χωράφι