Η φωνή των Ελλήνων αγροτών παρούσα στη Γενική Συνέλευση των Αγροτών του Λαικού Κόμματος στις Βρυξέλλες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κόσμος
Στις Βρυξέλλες όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση των Αγροτών του Λαϊκού Κόμματος, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Γερμανό ευρωβουλευτή Μάνφρεντ Βέμπερ, βρέθηκαν ο Άκης Γιαννακάκης (γιος του Χρήστου Γιαννακάκη) και η Μαρία Τσιάκα.
Πολύ θετικό ότι υπήρχε ελληνική εκπροσώπηση σε μια σημαντική εκδήλωση που έφερε στο προσκήνιο τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Ευρώπης, δίνοντας έμφαση στη στήριξη των παραγωγών μέσα από μια πιο δίκαιη ΚΑΠ, στη διασφάλιση δίκαιου εισοδήματος, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και στην πράσινη μετάβαση της ευρωπαϊκής γεωργίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αθωώθηκε κτηνοτρόφος από τα Ζωνιανά για παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας και τον νέο Τομέα ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας – Μία ακόμη διεκδίκηση που έγινε πράξη
- Μ. Σχοινάς: «Σημαντική συμφωνία για τη νέα ΚΑΠ 2028–2034 – Διατηρούνται τα βασικά εργαλεία εισοδηματικής στήριξης των αγροτών»
- Νίκος Κουτσογιάννης στην TV100: Ευρήματα διεθνούς ενδιαφέροντος στo Αρχαίο Γυμνάσιο της Μίεζας
- 109 εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ τον Νοέμβριο για αναζήτηση εργασίας και επιχειρηματικότητα