Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην διεθνή έκθεση ITB Berlin 2023
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τουρισμός
Στην διεθνή έκθεση ITB Berlin 2023, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ευρώπη -η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου, στο Βερολίνο-, συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής, μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από όλο τον κόσμο.

Στο stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αννα Καλογεροπούλου, μαζί με στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας, πραγματοποίησαν B2B συναντήσεις με αεροπορικές εταιρείες, δημοσιογράφους, bloggers και ταξιδιωτικούς φορείς της γερμανικής, αλλά και της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης με τη Marketing Greece, τον ΣΕΤΕ, ξενοδόχους καθώς και με Περιφέρειες της Ελλάδας, εν όψει του διεθνούς συνέδριου TBEX Europe 2023 που θα πραγματοποιηθεί το πενθήμερο 8 με 12 Μαΐου στην Καλαμάτα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σταθερά δίπλα στον παραγωγό η IMCHEM – MANTIKOS, με φόντο τη Freskon 2026
- Επιστολή Γιώργου Καρασμάνη στους Υπουργούς Οικονομικών και Υποδομών
- Η Sermac δεν σταματά: Μετά την επιτυχία στις εκθέσεις Macfrut και Freskon, η καινοτομία ταξιδεύει στην Caspian Agro 2026
- Με 26 δυναμικές επιχειρήσεις η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Freskon 2026
- Γίνετε Ήρωας Για Το Παιδί Σας: Εκπαιδευτείτε Στις Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες