Θέματα τουρισμού, πολιτισμού και οικονομικής συνεργασίας συζήτησαν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ με τον Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τουρισμός
Συνάντηση με τον Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα, Dr. Saad Alammar είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας. Ο κ. Πρέσβης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και ο κ. Μέτιος του παρέθεσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.
Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ της Περιφέρειας και της Πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Επιμελητήριο Πέλλας και ΕΘΕΑΣ: «Να βρούμε επιτέλους ουσιαστικές λύσεις που θα βοηθήσουν τον αγροτικό κόσμο»
- Κορινθιακή σταφίδα: Ενθαρρυντικές ενδείξεις για την εφετινή παραγωγή
- Βροχοπτώσεις, Παραμορφωμένα, Προκαταβολές για παγετούς - Τοποθέτηση Μπαρτζώκα στη σύσκεψη στη Βέροια (Βίντεο)
- Ευρεία συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με Εκπροσώπους των ΚΥΔ – Σύσταση Επιτροπής Εκπροσώπησης
- Πανελλαδικές 2025: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες – Τώρα ξεκινά η στρατηγική για το Μηχανογραφικό