Μήνυμα του Αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Σήμερα γιορτάζουμε την επέτειο των 46 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας μας.
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά μέσα σε αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης, συνειδητοποιούμε ότι το δημοκρατικό μας κεκτημένο, απαιτεί διαρκή επαγρύπνηση, αποφασιστικότητα, αίσθημα ευθύνης. Η ώριμη πια δημοκρατία μας, αφήνει στην άκρη τους λαϊκισμούς, τις ιδεοληψίες, τους διχασμούς. Απαιτεί και προτάσσει την ενότητα, τον διάλογο, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη.
Σε μία εποχή όπου το Έθνος μας βιώνει ξανά έντονη την τουρκική προκλητικότητα, σε μία εποχή όπου η υγειονομική πανδημία απλώνει τα μαύρα φτερά της πάνω από τις κοινωνίες του κόσμου, η Δημοκρατία μας και οι θεσμοί της, θα αποτελούν πάντα τον πιο λαμπρό φάρο αναφοράς μας, την πιο υπερήφανη κατάκτηση του πολιτισμού μας, την πυξίδα για το μέλλον, την επιβίωση και την άνθιση της χώρας μας, πέρα και πάνω από κάθε δυσκολία.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Θέμα ημερών η στελέχωση και λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας σε 24ωρη βάση
- Ασθένειες και Εχθροί του Αμπελιού
- Κρήτη: Επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την κατασκευή θερμοκηπίων
- Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του MundoBasket 2027
- Νέα πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για εκσυγχρονισμό και κατασκευή θερμοκηπίων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας