Επίσκεψη του Βουλευτή Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης κ. Κοτίδη Βασιλείου στην Ημερίδα «Πρωτοβουλία για την Βία κατά των Παιδιών»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο Βουλευτής Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης Βασίλειος Κοτίδης παρευρέθηκε την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βέροιας «Πρωτοβουλία για το Παιδί» με τον τίτλο «Πρωτοβουλία για τη Βία κατά των Παιδιών», η οποία έλαβε χώρα στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας.
Σε κάθε χώρο όπου υπάρχουν και αλληλεπιδρούν τα παιδιά παρατηρούνται δυσάρεστα φαινόμενα κακοποίησης, η οποία έχει διάφορες μορφές όπως σωματική, λεκτική, ψυχολογική, σεξουαλική αλλά και γονική παραμέληση με ολέθριες συνέπειες στην ομαλή συναισθηματική και κοινωνική τους ανάπτυξη.

Σταθερό μέλημα της Πολιτείας πρέπει να είναι η δημιουργία προϋποθέσεων προστασίας των παιδιών και η καταπολέμηση των παραγόντων που οδηγούν στην κάθε μορφής κακοποίηση.
Αυτό επιτυγχάνεται με την συνεχή ενημέρωση των γονέων, των δασκάλων, των καθηγητών και των ιδίων των μαθητών.
Ο Βουλευτής συνεχάρη τους διοργανωτές τόσο για την Ημερίδα όσο και γενικότερα για όλες τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν προς την κατεύθυνση της προστασίας των παιδιών και ευχήθηκε την συνέχιση του πολύ σημαντικού τους έργου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Renault Trucks υλοποιεί την ηλεκτροκίνηση του εφοδιαστικού διαδρόμου Blainville – Bourg-en-Bresse – Lyon
- Τσιάρας: Είχαμε μια αναλυτική, ειλικρινή και παραγωγική συζήτηση - Εύχομαι κι ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική
- Στρατηγική προτεραιότητα της Περιφέρειας Κρήτης η στήριξη και η θωράκιση του αμπελοοινικού τομέα
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση χωρίς λύσεις για αγρότες και κτηνοτρόφους – Ανοιχτό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων
- Έναν φθαρμένο αρμό βρήκαν στις σιδηροτροχιές οι ειδικοί που ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος στην Ισπανία