Ανακοίνωση Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου ΠΑΣΟΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Στο Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο έγινε αναλυτική ενημέρωση για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ από το 20172025 και συζητήθηκαν οι κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του κόμματος με βασική προτεραιότητα να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες των εμπλεκόμενων υπουργών της Νέας Δημοκρατίας και με κύριο στόχο να μην επέλθει παραγραφή των αδικημάτων.
Επισημάνθηκε η συνολική αποτυχία του «επιτελικού» κράτους 5 υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και 6 πρόεδροι στον ΟΠΕΚΕΠΕ σε μια εξαετία), η πλήρης διοικητική και διαχειριστική ανεπάρκεια που οδήγησε στο τεράστιο πρόστιμο, η διαφθορά, η αναξιοκρατία και οι πελατειακές επιλογές που καταρρίπτουν το δήθεν «μεταρρυθμιστικό» προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Όπως αποφασίστηκε, άμεσα θα οργανωθούν κλιμάκια στελεχών που θα περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα με κύριο θέμα τον αγροτικό τομέα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών που θα διασφαλίζουν ότι δεν θα υπάρξει παραγραφή των αδικημάτων, μόνη λύση για να γυρίσει η χώρα σελίδα από τη διαφθορά και την παρακμή είναι οι εκλογές και η πολιτική αλλαγή.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και ΕΦΕΤ για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου προστασίας της δημόσιας υγείας και των συμφερόντων των καταναλωτών
- Καρασμάνης: Θετικές εξελίξεις για τους παραγωγούς – Δέσμευση για τη μηδική της Πέλλας και πληρωμή του προανθικού 2025 τον Σεπτέμβριο
- Διαδικτυακή συνάντηση του Πανελλήνιου Δικτύου Παράκτιων Αλιευτικών Συλλόγων με τη Μαρία Καρυστιανού – Ποιοι συμμετείχαν και τι ειπώθηκε
- Λιβάδι, κοπάδι, άνθρωπος: μια σχέση ζωής
- Nεκρός 60χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στον Στίρωνα στο Ηράκλειο