Τάσος Μπαρτζώκας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Χρέος μας να τελειώσουμε με τις παθογένειες – η κοινωνία απαιτεί διαφάνεια, δικαιοσύνη και αξιοκρατία»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Στην ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ «Η Φωνή της Ελλάδας» με τον Γιώργο Διονυσόπουλο συμμετείχε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής και Βουλευτής Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας, με βασικό θέμα την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας υπογράμμισε ότι ο Οργανισμός φέρει παθογένειες δεκαετιών, αναγνωρίζοντας ότι, παρά τις ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που έγιναν στη δημόσια διοίκηση, «δεν τα καταφέραμε παντού – και αυτό το αναγνωρίζουμε». Τόνισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για σιωπή ή αδράνεια και κάλεσε σε θεσμική εγρήγορση, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Η κοινωνία απαιτεί διαφάνεια, δικαιοσύνη και αξιοκρατία».
Αναφερόμενος στους ανθρώπους της παραγωγής, σημείωσε ότι οι πραγματικοί αγρότες ζητούν μόνο το δίκιο τους, επισημαίνοντας την ανάγκη για λειτουργικούς, καθαρούς και αποτελεσματικούς ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ. Υποστήριξε, επίσης, τη μεταφορά αρμοδιοτήτων στην ΑΑΔΕ για τη θωράκιση των ελέγχων, προς όφελος των έντιμων παραγωγών.
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ενώπιον του Ευρωπαίου ανακριτή οι συλληφθέντες
- Μεγάλη δικαίωση της ΠΟΓΕΔΥ - Η αρχή του τέλους για τη διαφθορά στις αγροτικές ενισχύσεις
- Περιφέρεια Θεσσαλίας: Υποχρεωτική απογραφή δραστηριοτήτων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων έως τις 31/12/2025
- Αυτό το δέντρο μπορεί να δώσει μέχρι 120 κιλά μέλι ανά στρέμμα
- ΚΕΟΣΟΕ: 10 εκατομμύρια ευρώ για συνεταιριστικά οινοποιεία για την αποφυγή «διάλυσης ή, χειρότερα, εκκαθαρίσεων»