Δήλωση Τσαβδαρίδη για τις αποζημιώσεις στους μηλοπαραγωγούς από τις ζημιές στις καλλιέργειες κατά την περίοδο Δεκέμβριος 2022 - Μάρτιος 2023
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
ΔΗΛΩΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2023
Πιστώνονται άμεσα εντός των επομένων ωρών οι αποζημιώσεις ΚΟΕ στα μήλα για τις ζημιές λόγω υψηλών θερμοκρασιών του χρονικού διαστήματος Δεκεμβρίου 2022 – Μαρτίου 2023, καθώς η σχετική εντολή πληρωμής έχει ήδη αποσταλεί στις τράπεζες.
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης υπό την πολιτική ηγεσία του Κώστα Τσιάρα, έδειξε για ακόμη μία φορά έμπρακτα τη στήριξή του στους πληγέντες παραγωγούς μίας σειράς Νομών, ανάμεσα στους οποίους και η Ημαθία, καθώς εκπόνησε ad hoc πρόγραμμα ύψους 16 εκατ. ευρώ προς αυτή την κατεύθυνση, μιας και οι αποζημιώσεις από ζημίες στις καλλιέργειες των μήλων δεν προβλεπόταν από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ.
Η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν αφήνει και θα συνεχίζει να μην αφήνει απροστάτευτους τους παραγωγούς μας, κατανοώντας τις ανάγκες τους και δρώντας στοχευμένα, μεθοδικά και κυρίως αποτελεσματικά.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με επιτυχία στέφτηκε το webinar της Επιχειρησιακής Ομάδας E.O.ΟΙΝΟΣ, με τίτλο: «Μέθοδος Παραγωγής Μη Οινοπνευματικής Οινοποίησης»
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Δαμασκηνιά
- Κινητοποίηση των αγροτών στον κόμβο Ε65 για ΟΠΕΚΕΠΕ, άρδευση και ευλογιά των αιγοπροβάτων
- ΔΕΥΑΒ για το νερό της Βέροιας: Ήταν και είναι απολύτως ασφαλές και είναι ένα από τα καλύτερα νερά στην Ελλάδα
- Χρ.Κέλλας από Φλώρινα: Υπεύθυνες οι Περιφέρειες για την εφαρμογή των μέτρων βιοασφάλειας και την υγειονομική ταφή των ζώων