Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά από τη Δόμνα Μιχαηλίδου να μην κλείσει το Δημοτικό Σχολείο Άμμου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο Τάσος Μπαρτζώκας με επιστολή του προς την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και και Αθλητισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου, διεκδικεί να συνεχίσει η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Άμμου.
Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής τονίζει την ανάγκη να βρεθεί λύση στο σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει με τη συγχώνευση του Δημοτικού Σχολείου Άμμου και τη μεταφορά των μαθητών στο διδακτήριο του Δημοτικού Σχολείου Ασωμάτων.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τους γονείς και τις οικογένειες που ανησυχούν για το ενδεχόμενο τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα σε υπόγειο χώρο σχολικού κτιρίου, όπως καταγγέλλεται.
Ο Βουλευτής αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άμμου, ώστε να συνεχίσουν τη σχολική ζωή τους σε περιβάλλον κατάλληλο και ασφαλές, αναγνωρίζοντας ότι η Πολιτεία οφείλει να εξασφαλίζει σε όλα τα παιδιά κατάλληλες σχολικές υποδομές.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με επιτυχία στέφτηκε η εσπερίδα της Περιφέρειας Κρήτης για την «Ευλογιά του Προβάτου» στον Πύργο Αρχανών – Αστερουσίων
- Συνάντηση Μπαρτζώκα - Κυρανάκη για αποζημίωση των Αστικών ΚΤΕΛ Νάουσας και Βέροιας για τη μεταφορά φοιτητών
- Ωχρά κηλίδα και σύγχρονες θεραπείες για καθαρή όραση!
- Άρχισαν συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων βιοασφάλειας για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Η Volvo Trucks παρουσιάζει την πρώτη παγκοσμίως τεχνολογία κινητήρα με λειτουργία stop/start για εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση εκπομπών CO₂