Τάσος Μπαρτζώκας: Ραγδαίες εξελίξεις με τη γέφυρα «Κρασοπούλι» - Ξεκινούν αμέσως οι εργασίες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Με πρωτοβουλία του Τάσου Μπαρτζώκα, πραγματοποιήθηκε σήμερα νέα επίσκεψη του Αντιστράτηγου ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κλούβα-Διευθυντή της ΜΟΜΚΑ, υπεύθυνου για τη μελέτη, το συντονισμό και την επίβλεψη κατασκευής της γέφυρας «Κρασοπούλι» στον Παλαιό Πρόδρομο, παρουσία και του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, κ. Π. Γκυρίνη. Αποφασίστηκε η κατασκευή υποστηρικτικού μηχανισμού μεσόβαθρου, ώστε να «σηκώνει» το μέγιστο δυνατό ωφέλιμο φορτίο, βάρους 30 τόνων!
Στόχος παραμένει όχι μόνο η βέλτιστη αποτελεσματικότητα, αλλά και η απόλυτη ασφάλεια των πολιτών που εξυπηρετούνται από τη διέλευση της γέφυρας. Η μελέτη για το μεσόβαθρο υπάρχει ήδη, ενώ το κόστος κατασκευής του θα το καλύψει ο Δήμος Αλεξάνδρειας, με διαδικασίες κατεπείγοντος.
Πολύ σημαντικό είναι ότι υπάρχει άριστος συντονισμός μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς ο εργολάβος ξεκινά τις εργασίες το συντομότερο (την εβδομάδα μετά το Πάσχα). Αμέσως μετά θα στηθεί η μεταλλική γέφυρα, η οποία με τις προεκτάσεις στις εκατέρωθεν πλευρές της, θα φτάσει τα 54 μέτρα μήκος!
Ο Τάσος Μπαρτζώκας θα συνεχίσει μέχρι και την παράδοση της γέφυρας, στους πολίτες, να λειτουργεί ως αποτελεσματικός ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ όλων των φορέων, διευκολύνοντας τη μεταξύ τους επικοινωνία, ενημερώνοντας διαρκώς τους πολίτες για την πορεία κατασκευής και ελέγχοντας ότι τηρούνται όλα τα σφιχτά χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οδηγίες για τη διόρθωση παραστατικών για την επιστροφή ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου
- Με 3 Ημαθιώτες η νέα σύνθεση του ΔΣ της "Μικρής" ΕΘΕΑΣ
- Αύριο καταβάλλεται το Αδειοδωρόσημο Χριστουγέννων 2025 σε 87.286 εργατοτεχνίτες οικοδόμους
- Βότανα για χοληστερίνη και πίεση
- TOP FOODIE WEBSITES 2026: Η Κρήτη «σερβίρει» ψηφιακές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο!