Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΚΚΕΛ: Ο εκλογικός θρίαμβος του ολλανδικού αγροτικού κόμματος κατά του καθεστώτος ανοίγει τον δρόμο και για την Ελλάδα

Η πρώτη θέση που κατέλαβε στις ολλανδικές εκλογές το αγροτικό κόμμα "Κίνημα Αγροτών-Πολιτών", αποτελεί σημείο καμπής για την Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή και φυσικά δείχνει τον δρόμο για το τί μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα, όπου το ΑΚΚΕΛ προωθεί ίδιους στόχους όπως και το ολλανδικό κόμμα, αλλά αντιμετωπίζει χειρότερο πόλεμο από το καθεστώς Μητσοτάκη, σε σύγκριση με το καθεστώς του Ολλανδού πρωθυπουργού Μαρκ Ρούττε.

            Η εντελώς αντιεπιστημονική και παράλογη περιβαλλοντική πολιτική του κυβερνητικού καθεστώτος στην Ολλανδία κατά των αγροτών, έχει υποστεί μία καταστροφική ήττα από την ψήφο των πολιτών, αλλά σε ένα μιντιακό περιβάλλον που είναι συγκριτικά υγιέστερο σε σχέση με την Ελλάδα, όπου το ΑΚΚΕΛ σε μεγάλο βαθμό αντιμετωπίζει ένα απόλυτο επικοινωνιακό blackout από τα καθεστωτικά Media. Το αγροτικό κόμμα στην Ολλανδία είχε ταχύτατη άνοδο διότι όλοι οι πολίτες έμαθαν ότι μάχεται για το συμφέρον τους και κατά των άνομων συμφερόντων που εκφράζει το κυβερνητικό καθεστώς του απερχόμενου Πρωθυπουργού και το ψήφισαν ακόμη και μη αγρότες. Και στα δικά μας!

            Αυτός ο θρίαμβος του αγροτικού κόμματος στην Ολλανδία, που υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στα αγροτικά κόμματα, έρχεται αμέσως μετά τη δημοσκόπηση που έδειξε το ΑΚΚΕΛ να μπαίνει στη Βουλή με ποσοστό 5%, όπου στην Βόρειο Ελλάδα και Θεσσαλία ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

Σηματοδοτεί ότι τα αγροτικά κόμματα γίνονται οι εκφραστές της λαϊκής οργής και της Αντίστασης στο ναζιστικής υπόστασης καθεστώς της παγκοσμιοποίησης, το οποίο σιχάθηκε ο ελληνικός λαός όπως αυτό εκφράζεται από τον Μητσοτάκη και τα κόμματα των μνημονίων, της Ιατρικής δικτατορίας κλπ.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb