Δήλωση Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τα Ελευθέρια της Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Με αφορμή τα Ελευθέρια της Βέροιας, ο βουλευτής Ημαθίας & Αν. Γραμματέας Κ.Ο. ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Σήμερα τιμούμε και μνημονεύουμε τον αγώνα των ηρωίδων και των ηρώων μας που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την απελευθέρωση της Βέροιας από τον Οθωμανικό ζυγό.
Το δικό τους λαμπρό παράδειγμα μας παρακινεί και μας οδηγεί στις καθημερινές μας μάχες για δημοκρατία, εθνική συνειδητοποίηση, κοινωνική δικαιοσύνη.
Το δικό τους λαμπρό αποτύπωμα θα μένει πάντα σε αυτή την ιερή γη της Μακεδονίας, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι οι Έλληνες είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν την ψυχή τους υπέρ βωμών και εστιών."
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ανοιξιάτικοι παγετοί: Ερώτηση Τζάκρη στη Βουλή για τις αποζημιώσεις στους αγρότες της Πέλλας και της Ημαθίας
- Λιτόχωρο Πιερίας: Εκπαιδευτικό Σχολείο με θέμα «Κυβερνοασφάλεια και ανθρώπινοι παράγοντες από βιομηχανική και ηθική προοπτική»
- Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» του Σπανούλη για το Eurobasket 2025
- ΠΟΓΕΔΥ: Ο ελεγκτικός μηχανισμός του ΥΠΑΑΤ δεν αντέχει άλλους “πειραματισμούς”
- Νεότερες εξελίξεις από την Κομισιόν για τους ΜΟΑΗ