Στο Μαξίμου με τον Γεραπετρίτη ο Τάσος Μπαρτζώκας, για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας στην Ημαθία!
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Στο κάδρο των δυνάμεων που εμπλέκει ο Τάσος Μπαρτζώκας, στη δημιουργία Κέντρου Ψυχικής Υγείας στην Ημαθία, μπαίνει δυναμικά και ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Γ. Γεραπετρίτης, αρμόδιος μεταξύ άλλων για την υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα ΑμΕΑ,
Στην πολύ εποικοδομητική συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Τάσος Μπαρτζώκας ανέλυσε το ιστορικό των ενεργειών που έχουν μέχρι στιγμής γίνει για την υπό σύσταση Κέντρου Ψυχικής Υγείας, τονίζοντας τα οφέλη του για όλους τους πολίτες και το Νομό Ημαθίας συνολικά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Βουλευτής ανέφερε και τις ελλείψεις σε υποδομές προσβασιμότητας σε σχολικές δομές, όπως πχ ράμπες αναπηρίας, ζητώντας τη συνδρομή του για τη δημιουργία τους.
Ο Υπουργός έλαβε όλες τις πληροφορίες σε σχετικό υπόμνημα που παρέδωσε ο Βουλευτής και το στο μήνυμα που συνόψισε ο Τάσος Μπαρτζώκας για τον σκοπό της συνάντησης, απάντησε «Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει»!
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΚΕΟΣΟΕ: Η Παρακμή του Κρασιού, ή πώς η βιομηχανία οίνου τροφοδοτεί μέρος της κρίσης της
- Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά για κερδοφόρα επένδυση - Απόδοση κιλών και εσόδων ανά στρέμμα
- Νέα εποχή για την αναγνώριση ζιζανίων στο ρύζι
- Συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στην 40η Philoxenia
- Μήνυμα του Τάσου Μπαρτζώκα για την 52η Επέτειο του Πολυτεχνείου