Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σταμάτησαν τα έργα επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου - η οργή του λαού και η μήνυση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ "παραίτησαν" τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ

Το ΑΚΚΕΛ εκφράζει τη χαρά και ικανοποίησή του με την απόφαση του υπεργολάβου της ΤΕΡΝΑ να παραιτηθεί από το έργο επέκτασης του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο Έβρου και να αποσύρει τα μηχανήματα που είχαν ξεκινήσει εργασίες επέκτασης και προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις, μοναδικές στην ιστορία της περιοχής.

            Η σθεναρή Αντίσταση του ΑΚΚΕΛ και του προέδρου Βάκη Τσιομπανίδη (ο οποίος υπέβαλε μήνυση κατά του εργολάβου της ΤΕΡΝΑ διότι δέχτηκε από αυτόν επίθεση και ξυλοδαρμό), είναι αποδεκτό από όλους ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σωστή απόφαση του εργολάβου να αποσυρθεί, να σταματήσει τις εργασίες και να μαζέψει τα μηχανήματα από τον χώρο γύρω από το ΚΥΤ Φυλακίου.

            Το ΑΚΚΕΛ παρακολουθεί την κατάσταση και είναι πάντα σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει κάθε μεθόδευση, δολιότητα, πονηριά και κάθε αλητεία από το καθεστώς του Μητσοτάκη και του Μηταράκη. Θα μας ξαναβρείτε μπροστά σας, εμείς δεν εφησυχάζουμε.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb