Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη σε σχολικές δομές ειδικής αγωγής στα Γιαννιτσά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης, μέσα στην ατυχή συγκυρία της μη λειτουργίας των σχολείων, επισκέφτηκε σήμερα το Ειδικό Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Γιαννιτσών.
Ο Λάκης Βασιλειάδης συνομίλησε με τους διευθυντές και μέρος του διδακτικού προσωπικού των σχολικών μονάδων για το βαθμό ετοιμότητας και τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν σε κτιριακό, υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό.
Ο Βουλευτής βρίσκεται σε συχνή επαφή με γονείς παιδιών ΑμεΑ και με ιδιαίτερες μαθησιακές ικανότητες. Γνωρίζει, στο βαθμό που του επιτρέπεται, τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι οικογένειες αυτές. Η πρόσβαση σε εξειδικευμένες και αξιόπιστες σχολικές μονάδες για τα παιδιά αυτά είναι απόλυτης σημασίας.
Όπως ανέφερε ο Λάκης Βασιλειάδης στους συνομιλητές του, η Πολιτεία οφείλει να είναι δίπλα στις οικογένειες με ΑμεΑ, ειδικότερα όταν πρόκειται για παιδιά. Η κατάσταση στα Γιαννιτσά χρήζει βελτίωσης σε πολλά σημεία.
Ο Βουλευτής ενημερώθηκε πλήρως από τους αρμοδίους, ώστε να μπορέσει να συντονίσει τις παρεμβάσεις του με τις ανάγκες των μονάδων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μια ωραία πρόταση για τις ημέρες των Χριστουγέννων - Συνταγή του Παππού
- Πέρασε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
- Η κυβέρνηση απαντάει στους αγρότες ότι τα 20 από τα 27 αιτήματα τους , είτε έχουν υλοποιηθεί είτε βρίσκονται υπό επεξεργασία
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Νομοσχέδιο συγκάλυψης της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ»
- Δες πως μπορείς να ζεσταθείς αυτό τον Χειμώνα! (Βιντεο 2025)