Έλεγχοι για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων και η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή ανακοινώνουν την εβδομαδιαία επιχειρησιακή δραστηριότητα των μηχανισμών ελέγχου για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου.
Ειδικότερα:
-Σε σύγκριση με το χρονικό διάστημα (19.08.2019 – 30.08.2019) οι έλεγχοι παρουσίασαν αύξηση κατά 51% για το χρονικό διάστημα 02.09.2019 – 14.09.2019.
-Οι παραβάσεις αυξήθηκαν κατά 106% για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.
-Καταστράφηκαν δεκάδες παράνομα προϊόντα τα οποία θα διακινούνταν στην αγορά και επιβλήθηκαν πρόστιμα σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
-Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου και Κεντρικής Μακεδονίας.
-Οι επιχειρήσεις ελέγχου πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και την συνδρομή των τοπικών δημοτικών αρχών.
-Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη ευρεία σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες των ελεγκτικών μηχανισμών από Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία, υπό τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. N. Παπαθανάση, με θέμα την αναδιοργάνωση των ελεγκτικών μηχανισμών για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου.


Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν ο Φλικ!
- Να μη γίνουν οι ΜΟΑΗ η ευλογιά του ελληνικού ελαιολάδου
- Τμήματα Α΄ Λυκείου – Ξεκίνα με την καλύτερη υποστήριξη!
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη – Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: In Motion for Safety – Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλούς Οδηγικής Συμπεριφοράς
- Οι μετανάστες εξακολουθούν να είναι πιθανότερο να εργάζονται με καθεστώς μερικής απασχόλησης στην ΕΕ, αλλά γεφυρώνουν το χάσμα