Υποστήριξη Επιχειρήσεων για τη Συμμετοχή τους στη Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Το Επιμελητήριο Ημαθίας, στο πλαίσιο της διαρκούς στήριξης της εξωστρέφειας και της επιχειρηματικής ανάπτυξης της περιοχής μας, καλεί όλες τις επιχειρήσεις που πρόκειται να συμμετάσχουν για 1η ή 2η φορά στη Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica (4-6 Φεβρουαρίου 2026), να επικοινωνήσουν άμεσα με την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου.
Στόχος της Διοίκησης είναι η ενίσχυση και η ουσιαστική υποστήριξη των νέων προσπαθειών προβολής των τοπικών επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά, μέσω στοχευμένων δράσεων και παροχής διευκολύνσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2025 με το Επιμελητήριο Ημαθίας στο τηλέφωνο 2331025470 (κα Σαββίδου Όλγα).
Η συμμετοχή σας στην Fruit Logistica αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την προβολή των τοπικών προϊόντων και το Επιμελητήριο βρίσκεται στη διάθεσή σας για κάθε δυνατή υποστήριξη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Νέα απευθείας ανάθεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο ΥΠΑΑΤ – Η «κατεπείγουσα ανάγκη» δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη διοικητική πρακτική
- Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου έκδοσης εγγυητικών επιστολών για έργα αποθήκευσης ενέργειας πελατών της ΤΕΧΝΟΒΟΛΤ Α.Ε.
- Γιορτή ροδάκινου στο Διαβατό Ημαθίας - Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και τον πρωτογενή τομέα
- Opta: Η ελληνική Super League 27o πιο ισχυρό πρωτάθλημα στον κόσμο
- Νέο ΟΠΣ e-ΕΦΚΑ: Σε παραγωγική λειτουργία το υποσύστημα ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κ.Ε.Α.Ο. από 10 Αυγούστου 2026