Παράταση ασφαλιστικών υποχρεώσεων μέχρι τις 4.10.2023
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσε η πρόσφατη κακοκαιρία σε επιχειρήσεις και ασφαλισμένους, και με στόχο τη διευκόλυνσή τους, παρατείνει μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 τις κάτωθι προθεσμίες ασφαλιστικών υποχρεώσεων:
- Καταβολής ασφαλιστικών εισφορών Ελεύθερων Επαγγελματιών, Αυτοαπασχολούμενων και Αγροτών, για τις οποίες είχε δοθεί αρχικά ως καταληκτική ημερομηνία η 29η Σεπτεμβρίου 2023.
- Υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) μισθολογικής περιόδου Αυγούστου 2023, εργοδοτών Κοινών Επιχειρήσεων & Οικοδομοτεχνικών Έργων και καταβολής των αντίστοιχων ασφαλιστικών εισφορών.
- Υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) μισθολογικής περιόδου Ιουλίου 2023, Δημοσίου και καταβολής των αντίστοιχων ασφαλιστικών εισφορών.
- Καταβολής εισφορών δόσεων προαιρετικής ασφάλισης, αναγνώρισης στρατιωτικής υπηρεσίας κ.λπ.
- Καταβολής καθυστερούμενων οφειλών και δόσεων όλων των ρυθμίσεων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τζάκρη: «Γρήγορες και δίκαιες αποζημιώσεις στους παραγωγούς της Πέλλας και Ημαθίας, που οι καλλιέργειες τους επλήγησαν από παγετό στο προανθικό στάδιο»
- Ενημερωτική εκδήλωση στον Πτελεό Μαγνησίας για την προστασία της ελαιοπαραγωγής
- Μέτρα προστασίας για τη γρίπη πτηνών συστήνει η Περιφέρεια Ηπείρου
- ΚΕΟΣΟΕ: Όταν η μετριοπαθής κατανάλωση αποκτά το πλήρες νόημά της. Ο ΠΟΥ δεν εξοστρακίζει το κρασί: "Είμαστε μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος"
- Επιστολή ΕΘΕΑΣ προς τον Διοικητή της ΑΑΔΕ για τους έκτακτους φορολογικούς ελέγχους στα ΚΥΔ