Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φρόσω Καρασαρλίδου: "Αυτό που πρέπει να τελειώσει για να τελειώσει η επιβάρυνση του καταναλωτή, είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη".

Με αφορμή την άρνηση της κυβέρνησης να μειώσει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα, η πρώην βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου έκανε την εξής δήλωση:

«Η ακρίβεια πλήττει την ελληνική οικογένεια και δημιουργεί πρόβλημα επιβίωσης χιλιάδων νοικοκυριών και επιχειρήσεων που δεν βγάζουν πλέον ούτε το μισό μήνα. Βασική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μείωση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, ένα μέτρο που εφαρμόζεται και σε άλλες χώρες με τελευταία την Ισπανία.

Η κυβέρνηση αφήνει ανεξέλεγκτη εδώ και ενάμιση χρόνο την αισχροκέρδεια και προσπαθεί να πείσει τους πολίτες πως η οικονομία θα μπει σε περιπέτειες αν μειώσει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα. Την ώρα που έρχονται νέες ανατιμήσεις ως και 20% στην αγορά, δεν έχει παρά να φορολογήσει τα πραγματικά υπερκέρδη δισεκατομμυρίων των εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας, των διυλιστηρίων, των τραπεζών.

Ο κ. Μητσοτάκης όμως επιδοτεί τις αυξήσεις με τα λεφτά μας. Η ακρίβεια δεν είναι σύμπτωμα αλλά εργαλείο. Η πολιτική του είναι άδικη, αλαζονική, υπέρ λίγων και ισχυρών και οδηγεί σε φτωχοποίηση τη μεγάλης κοινωνική πλειοψηφία. Η πολιτική αλλαγή και το αίτημα για δικαιοσύνη παντού είναι κοινωνική αναγκαιότητα».

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb