Παράταση προθεσμίας για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Με απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, παρατείνεται η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2023, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023.
Σε δήλωσή του, ο κ. Βεσυρόπουλος ανέφερε: «Σε συνέχεια σειράς παρεμβάσεων της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με γνώμονα τη διευκόλυνση των Ελλήνων φορολογούμενων, προχωράμε σε δίμηνη παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2023 και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τραγωδία: Νεκρός 40χρονος αγρότης μετά από ανατροπή του τρακτέρ του
- Βόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για τα εγκαταλειμμένα αδέσποτα
- Θεσσαλονίκη: Τυρί με αιθέρια έλαια από αρωματικά φυτά με τη συμμετοχή του ΑΠΘ
- 6o TrophyΤροφή Meet-Up Φλώρινα με θεματική: Καινοτόμες Τεχνολογίες για την Αύξηση της Παραγωγικότητας στη Γεωργία
- Ένα ακόμη βήμα μπροστά στην αεροδυναμική από τη Volvo Trucks