Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι συμψηφισμοί οφειλών ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Με εντατικούς ρυθμούς τρέχουν από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων οι συμψηφισμοί οφειλών με επιστροφές και πιστώσεις φόρων.
Ήδη, την Πέμπτη ολοκληρώθηκαν οι συμψηφισμοί οφειλών από ΕΝΦΙΑ, φόρου εισοδήματος και άλλων υποχρεώσεων με τις πάγιες δαπάνες.
Χθες το βράδυ, έτρεξαν οι συμψηφισμοί αυτών των οφειλών με αποζημιώσεις Covid. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ολοκληρώνονται οι συμψηφισμοί οφειλών ΕΝΦΙΑ με επιστροφές φόρου εισοδήματος, ενώ έως το βράδυ της Τρίτης, 28 Σεπτεμβρίου, θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των συμψηφισμών, κλείνοντας με τις υπερεισπράξεις.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νωρίς νωρίς σκέφτονται τα μπλόκα οι αγρότες - Σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στις 24 Οκτωβρίου στη Λάρισα
- Ανατροπή: «Κλείνει» Τεττέη ο Παναθηναϊκός
- Λάκης Βασιλειάδης: Αναγκαίες ρυθμίσεις για το ρεύμα σε παραγωγούς και οργανισμούς και μέτρα για τους πληγέντες κτηνοτρόφους από τη ζωονόσο
- ΥΠΑΑΤ: Άρχισαν οι πληρωμές στους αγρότες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σήμερα καταβάλλονται 3 κατηγορίες ενισχύσεων
- Μήνυμα ΥπΑΑΤ, Κώστα Τσιάρα για τη διεθνή Ημέρα Αγρότισσας