Επιστρεπτέα προκαταβολή 4: Δεν επιστρέφεται το 50% από όσους δεν απασχολούν προσωπικό
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Στην Κ.Υ.Α. ΓΔΟΥ 281/2020 δεν γίνεται λόγος για αριθμό των εργαζομένων, αλλά για επίπεδο απασχόλησης (σ.σ. δηλαδή, 0, 1, 2, κ.λπ.). Άρα οι επιχειρήσεις που δεν έχουν καθόλου εργαζόμενους (μηδενικό επίπεδο απασχόλησης), δεν θα επιστρέψουν το 50% της επιστρεπτέας προκαταβολής, διότι το επίπεδο απασχόλησής τους είναι μηδενικό.
Τα παραπάνω επιβεβαίωσαν σε δημόσιες τοποθετήσεις τους, τόσο ο αναπληρωτής υπ. Οικονομικών κος Θ. Σκυλακάκης, όσο και ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής κος Χρ. Τριαντόπουλος.
Πηγή: taxheaven.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια στην Κοζάνη
- Ανδρουλάκης: «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη - Απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
- Σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις Νεκταρίνια? Δες αυτές τις δύο νέες ποικιλίες!
- Συνάντηση Βασιλειάδη με ΥπAAT: «Παγετός 2025 για Προκαταβολές, δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις σε όλα τα προϊόντα, για παραμορφωμένα και βροχοπτώσεις 2024»
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη | Παγκόσμια Πρωτιά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών με τη Volvo Trucks