Πιστώνονται σήμερα 253,8 εκατ. ευρώ σε 42.783 δικαιούχους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο3
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 42.783 πρώτων δικαιούχων του 3ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού ύψους 253,8 εκατ. ευρώ.
Οι δικαιούχοι θα δουν την πίστωση στους λογαριασμούς τους έως το βράδυ, ανάλογα με τις ροές πίστωσης της κάθε τράπεζας όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), 61.636 επιχειρήσεις έχουν ήδη οριστικοποιήσει μέσω της πλατφόρμας "myBusinessSupport" (www.aade.gr/mybusinesssupport), την αίτηση χορήγησης της ενίσχυσης.
Σημειώνεται ότι η προθεσμία οριστικής υποβολής της αίτησης λήγει τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020.
Η επόμενη πίστωση ποσών του 3ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής θα πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μελισσόχορτο, βότανο με άρωμα λεμονιού
- Thessaly Evros Pass: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στις 23 Ιουλίου 2025, μέσω του vouchers.gov.gr
- ΔΥΠΑ Voucher 750€: Άμεση ενεργοποίηση ΚΑΥΑΣ και λήψη εκπαιδευτικού επιδόματος
- Δικογραφία εις βάρος κτηνοτρόφου στη Φλώρινα για ψευδή δήλωση - Δήλωσε κλοπή προβάτων που δεν είχε
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις δράσεις του έργου Biotech4Food για τη βιοτεχνολογία στον αγροδιατροφικό τομέα