Τα λείψανα των Αγ. Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Πατρίδα Βέροιας (21 – 28 Ιουλίου 2020)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Στα προπύλαια του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Πατρίδας την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή των Ιερών και Χαριτόβρυτων Λειψάνων Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης των εν Θερμή της Λέσβου αθλησάντων. Θα ακολουθήσει Μέγας Εσπερινός και παράκληση στους Αγίους.
Πρόγραμμα Ακολουθιών
Καθημερινά: Εσπερινός και παράκλησης στους Αγίου. Ώρα 19:00.
Σάββατο 25 Ιουλίου, ώρα 19.00: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για την Εορτή της Πολιούχου της Πατρίδος Αγίας Παρασκευής και θα τεθούν σε προσκύνηση και τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Παρασκευής.
Κυριακή 26 Ιουλίου, ώρα 7.15 – 10.00 (εορτή της Αγίας Παρασκευής): Όρθρος και Ιερατικό Συλλείτουργο
Ο Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής θα είναι καθημερινά ανοικτός από 7.00 έως τις 23.00.
Τα Ι. Λείψανα θα αναχωρήσουν την Τρίτη 28 Ιουλίου και ώρα 21:00.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν επηρεάζεται η πληρωμή της βασικής ενίσχυσης από τα αποτελέσματα του AMS για τα συνδεδεμένα καθεστώτα
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Έγκριση 1,6 εκατ. ευρώ για «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Βέροιας» στο Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027»
- Εκδήλωση: «Καλλιεργώντας το μέλλον της μαστίχας: Εκπαίδευση, έρευνα και καινοτομία» στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαστιχόδεντρα: Διασφαλίζοντας το μέλλον ενός εθνικού προϊόντος»
- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ