Αυτοκίνητο παρέσυρε 11χρονο που προσπαθούσε να ξεφύγει από αγέλη σκύλων στην Κοζάνη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Κοζάνη, όταν ΙΧ αυτοκίνητο χτύπησε 11χρονο παιδί, την ώρα που αυτό προσπαθούσε να διαφύγει από αγέλη σκύλων που του επιτέθηκε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanilife.gr, ο 11χρονος λίγο πριν τις 20:00 κατευθυνόμενος για το σπίτι του, δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών και στην προσπάθειά του να διαφύγει τον χτύπησε αυτοκίνητο.
Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, σταμάτησε ακαριαία και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον ανήλικο, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ που υπέστη.
Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με εξωτερικά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και κατά μήκος όλου του σώματος.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσέλιε: Παρελθόν ο Μαέφσκι, με νέο κόουτς στη ρεβάνς απέναντι στην ΑΕΚ
- Ανακοίνωση από Γραφείο Τύπου ΥΠΠΑΤ
- Επιστολή ΣΒΘ προς τους Βίο-παραγωγούς φυτικής και ζωικής παραγωγής, μελισσοκομίας και συνεταιρισμούς
- Τσιάρας από την Καρδίτσα: Το ΕΣΠΑ στο επίκεντρο της ανάπτυξης - Στόχος επενδύσεις άνω των 3 δισ. ευρώ στον πρωτογενή τομέα
- Tα οργανικά φωτοβολταϊκά της ελληνικής εταιρείας OET Energy Technologies