Κοπή Βασιλόπιτας και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ε.Μ.Ι.Π.Η. (Κυριακή 9/2/2020)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Το Δ.Σ. της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (Ε.Μ.Ι.Π.Η.) προσκαλεί τα μέλη της στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 18:00 στην έδρα της Εταιρείας, Ολγάνου 22 (Αρχοντικό Μπέκα) περιοχή Μπαρμπούτα στη Βέροια. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει ο απολογισμός της προηγούμενης περιόδου (2017-2019).
Θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. (περιόδου 2020-2022).
Υποψηφιότητες μελών γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ε.Μ.Ι.Π.Η. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
και κατόπιν συνεννόησης στo τηλέφωνο 6946901531. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αντλήσουν από την ιστοσελίδα της Ε.Μ.Ι.Π.Η. www.emipi.gr.
Της Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.
Καλούνται τα μέλη της Ε.Μ.Ι.Π.Η. και κάθε ενδιαφερόμενος να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση της Εταιρείας.
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Ολυμπία Μπέτσα Δρ. Εμμανουήλ Γ. Ξυνάδας
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη | Παγκόσμια Πρωτιά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών με τη Volvo Trucks
- Στο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ η ανάπλαση της Λεωφόρου Ξενιτίδη στην Αριδαία Πέλλας με απόφαση της Περιφερειάρχη Αθηνάς Αηδονά
- Νέα Παράδοση τρακτέρ New Holland T4.90F LOW CAB στα Βράσταμα Χαλκιδικής | Δες τα χαρακτηριστικά του!
- Ανακοίνωση Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ημαθίας για παραμορφωμένα, παγετούς, ΟΠΕΚΕΠΕ και παράνομα φυτοφάρμακα
- "Το Μέτρο 23 έκλεισε. Δεν εντάσσονται οι ζημιές από τις βροχοπτώσεις του Αυγούστου" δήλωση Σταμενίτη στην IMATHIOTIKIGI.GR