Πότε "μπαίνει" ο χειμώνας - Οι εκτιμήσεις Αρναούτογλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου εκτιμάται ότι θα φτάσει στην χώρα μας ο χειμώνας, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.
Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει την επέλαση του χιονιά στην Ισπανία κάνει σχόλιο και για την Ελλάδα.
Αναφερόμενος, πάντως, στα… δικά μας, τονίζει πως «κάποια προγνωστικά μοντέλα αρχίζουν να “ψιθυρίζουν” για αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (ακόμα και ελαφρώς προς το χειμωνιάτικο κατά τόπους) μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Νοέμβρη.. !».
“Σε αντίθεση με τα μέρη μας το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά στη δυτική Ευρώπη και μάλιστα χιόνια κατάφεραν να φτάσουν και σε μεγάλα υψόμετρα της ορεινής νοτιοανατολικής Ισπανίας. Από το πρωί σήμερα χιονίζει κοντά στα 2100 μέτρα και πάνω (βίντεο απο τον ξενώνα του πανεπιστημίου της Σιέρα Νεβάδα στα 2500 μέτρα, της περιφέρειας Γρανάδα. Οσον αφορά τώρα στην περιοχή μας, κάποια προγνωστικά μοντέλα αρχίζουν να “ψιθυρίζουν” για αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (ακόμα και ελαφρώς προς το χειμωνιάτικο κατά τόπους) μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Νοέμβρη.. ! Για να δούμε!”.
Πηγή:aftodioikisi.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Τσιάρα με τον Ιταλό ομόλογό του Francesco Lollobrigida
- Δημόσια Συγνώμη της ΔΕΥΑΒ για τη συμπεριφορά υπαλλήλου της
- Παραμορφωμένα ροδάκινα: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη στη Βέροια
- Κέλλας: Αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, για να στηρίξουμε αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους της Π.Ε. Έβρου
- Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας μετά από ανατροπή τρακτέρ σε περιοχή στο Ελαιόφυτο Αιτωλοακαρνανίας