Σφοδρή σύγκρουση με αγριογούρουνο είχε ο Απόστολος Γκλέτσος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Από θαύμα βγήκε σώος μέσα από το αυτοκίνητό του ο Απόστολος Γκλέτσος μετά από τροχαίο ατύχημα.
Ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας κατευθύνονταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο προς το Αχλάδι στον επαρχιακό δρόμο παράλληλα της εθνικής οδού, όταν στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ πετάχτηκε μπροστά του αγριογούρουνο. Το ατύχημα συνέβη στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς.
Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές.
Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα ο δημοφιλής ηθοποιός και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του Π.Σ. Στερεάς, κατάφερε μόνος του να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού μην μπορώντας να πιστέψει ότι βγήκε ζωντανός μετά από την τόσο σφοδρή σύγκρουση.
Περαστικοί σταμάτησαν να τον βοηθήσουν και μετά από ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Αναμένονται δηλώσεις του για την περιπέτεια που έζησε.
Πηγή:tvstar.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τρόποι για να έχετε υψηλές αποδόσεις στο λαχανόκηπο σας
- Δες γιατί νιώθουν αδικημένοι οι παραγωγοί αχλαδιών (Βίντεο)
- Από 14 έως 28 Μαΐου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το πρόγραμμα βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας, ύψους 287,5 εκ. €
- Ο Μπάμπης Δαλαλάκης αύριο στην "Ελληνική Παραγωγή" WEB TV
- Δες τα αποτελέσματα σε κεράσια στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας με την Υποστήριξη της Fytofarm!