ΝΟΔΕ Ημαθίας : Εκδήλωση με Θέμα «ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Στα πλαίσια της επίσκεψης και ομιλίας του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προγραμματίζονται σε όλους του νομούς της Βόρειας Ελλάδας εκδηλώσεις, συνεντεύξεις τύπου και επισκέψεις κλιμακίων βουλευτών και κομματικών στελεχών.
Κατόπιν τούτων από την ΝΟΔΕ Ημαθίας ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα : «Το μακεδονικό σήμερα μετά τη συμφωνία των Πρεσπών» με ομιλητές τον βουλευτή Α΄Αθηνών Ευάγγελο Συρίγο, την κ. Βρυζίδου Παρασκευή Βουλευτή Κοζάνης, τον κ. Χρήστο Δερμεντζόπουλο , βουλευτή Έβρου και τον γραμματέα οργανωτικού κ. Στυλιανό Κονταδάκη.
Πριν από την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 το απόγευμασυνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ».
ΓΙΑ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΛΠΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Daniel: Ομιλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σε εκδήλωση της Λ. Λιακούλη για τα δύο χρόνια από την κακοκαιρία
- Σύσκεψη Τσιάρα με Περιφερειάρχες για την ευλογιά - Σχέδιο δέκα ημερών με σταθμούς απολύμανσης σε οδικούς άξονες και αυστηροποίηση μέτρων
- Συγχαρητήριο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ημαθίας
- Οι αιτίες του διαζυγίου του Ρούι Βιτόρια με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δηλώσεις βουλευτών μετά την πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής