Επίδομα παιδιού-Α21: Σε ποιες τράπεζες φάνηκαν από απόψε τα χρήματα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαιούχους του επιδόματος παιδιού του ΟΠΕΚΑ, άρχισαν από το μεσημέρι και μετά να πιστώνονται τα χρήματα στα ΑΤΜ των τραπεζών.
Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα επιδόματα που δίνει ο ΟΠΕΚΑ (προνοιακά, διατροφικά, στέγασης).
Στους περισσότερους δικαιούχους έχουν εμφανιστεί πρώτα στην Εθνική Τράπεζα, και στην Πειραιώς, ιδίως στις μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο), ενώ λίγο αργότερα, άρχισαν να «βλέπουν» τα χρήματά τους και οι δικαιούχοι που είχαν λογαριασμό στην Eurobank και στην Alpha bank.
Σε κάθε περίπτωση, μέχρι αύριο, όπως αναφέρει ο ΟΠΕΚΑ θα έχουν πιστωθεί στο σύνολό τους τα παραπάνω επιδόματα. Θα ακολουθήσει καταβολή του ΚΕΑ (επισήμως την Παρασκευή -με πίστωση στα ΑΤΜ από αύριο το απόγευμα) και οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων.
Δείτε αναλυτικά το πλάνο καταβολής επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ
Πηγή:aftodioikisi.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αποκαλύψεις για το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου! Δήλωση - Ανάρτηση Άγγελου Τόλκα
- Κάλεσμα Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας σε συλλαλητήριο με τρακτέρ και αγροτικά στο κέντρο της Βέροιας
- Δες Νέες Ιταλικές Ποικιλίες Ελιάς!
- Τσιάρας: Στόχος μας ξαναχτίσουμε καλύτερα συνολικά την ελληνική κτηνοτροφία - Αύριο στη 1 το μεσημέρι η συνάντηση του Μητσοτάκη με τους κτηνοτρόφους
- Ανακοίνωση πορισμάτων εκτίμησης ζημιών για παγετό (20.03.2025) στην ΔΤΚ Λυκογιάννης