Αναμένονται χιονοπτώσεις στην Κεντρική Μακεδονία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Για μεγάλο σασπένς κάνει λόγο ο μετεωρολόγος κ. Σάκης Αρναούτογλου για αύριο Τριτη όσον αφορά στο πόσο χαμηλά θα φτάσουν οι χιονοπτώσεις στην κεντρική Μακεδονία και ακόμα μεγαλύτερο αν θα εμφανιστούν πρόσκαιρα και στη Θεσσαλονικη!
Δύσκολη η διαταξη της Τρίτης, αλλά και τα πρωινά σημερινά στοιχεία θέλουν τον παγερό βαρδάρη (γκρι απόχρωση) να εισέρχεται αύριο(Τρίτη) απο το πρωί σε μεγάλο κομμάτι της κεντρικής Μακεδονίας δυναμικότερα και πιο παγερά απ'ότι έδειχναν τα πρωινά στοιχεία της Κυριακής αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα αύριο Τρίτη φαινόμενα όπως χιονονερο αλλά και χιονοπτώσεις να "επιλέξουν" τις περιοχές που θα κυριαρχήσει ο Βαρδάρης (γκρι απόχρωση) πολύ πιθανόν μαζί με τη Θεσσαλονίκη και κυρίως τα βόρεια-βορειοδυτικά τμήματα της και μαζί με τα βόρεια-βορειοδυτικά προάστια της.
Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι, και έχει ξανασυμβεί,ότι στις περιοχές γύρω απο τον βαρδάρη (γκρι απόχρωση) και σε λίγα μόλις χιλιόμετρα απόσταση οι σχετικά θερμότερες αεριες μάζες οι οποίες αναμένεται να επικρατούν (εκτός απο τη δυτικη Μακεδονία οπου ότι θα πέφτει κι εκεί θα ειναι χιονι και μάλιστα πυκνό κατά τόπους), θα αφήνουν μόνο βροχή να φτάνει στο έδαφος ακόμα και στις ορεινές περιοχές.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εξαρθρώθηκε οργανωμένη συμμορία που διέπραττε ζωοκλοπές - Κατηγορούνται και για παράνομες επιδοτήσεις
- Κρήτη: Έναρξη κρατικής αρωγής για την θεομηνία Οκτωβρίου 2026
- Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η συγκομιδή κάστανου στη Ζαγορά Πηλίου
- Πάνω από 3.500 θέσεις εργασίας από περισσότερες από 140 επιχειρήσεις στην 58η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στην Αθήνα
- Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Νοεμβρίου 2026
