Δήλωση Τάσου Μπαρτζώκα για επιθέσεις σε Αστυνομικά Τμήματα και την γενικότερη έλλειψη του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η ασφάλεια του πολίτη έχει καταντήσει ένα κακόγουστο αστείο.
Είναι πρόσφατη η δολοφονική επίθεση σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας, το οποίο βρέθηκε στο στόχαστρο εγκληματικών συμμοριών, που προφανώς δε θέλει να αγγίξει η πολιτική ηγεσία, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εργαζόμενων αστυνομικών. Αναρχικές ομάδες έχουν μετατρέψει σε άβατο συνοικίες και πανεπιστήμια, τρομοκρατώντας τους πολίτες.
Παράλληλα, με τον ανεκδιήγητο νόμο Παρασκευόπουλου, που η κυβέρνηση αποφάσισε να παρατείνει, έχουν αποφυλακιστεί κάθε είδους εγκληματίες, με τις τραγικές συνέπειες που όλοι γνωρίζουμε. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!
Είναι χρέος μας να επαναφέρουμε το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για μια ευνομούμενη, δημοκρατική Πολιτεία.
Τάσος Μπαρτζώκας
Πολιτευτής ΝΔ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τα κατάφερε η Μπέτις και μπήκε στη League Phase του Champions League
- «Ημέρα Προώθησης Βίο-προϊόντων» Πάρκο Καινοτομίας Joist - Τρίτη 19 Μαίου
- Volvo Trucks: Νέα πλατφόρμα κινητήρων εσωτερικής καύσης
- Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον ΤΟΕΒ Έδεσσας
- Συνάντηση του Λαζάρου Τσαβδαρίδη με την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ για τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα