Εντοπίστηκε τραυματισμένος ο ψαράς που αγνοούνταν στη Λέρο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοούμενου αλιέα από τη Λέρο, στήθηκε από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος.
Ο 68χρονος είχε ξεκινήσει με το αλιευτικό σκάφος του από το Λακκί για το λιμάνι του Παρθενίου, αλλά δεν εμφανίστηκε.
Για τον εντοπισμό του επιχείρησαν τρία περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος της δύναμης FRONTEX, ένα παραπλέον πλοίο, ένα ιδιωτικό σκάφος, τρία περιπολικά οχήματα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ απογειώθηκε και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο 68χρονος εντοπίστηκε τελικά από ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού πλησίον της νησίδας «ΦΡΑΓΚΟΣ» στους Λειψούς, έχοντας τις αισθήσεις του αλλά τραυματισμένος στη μέση.
Διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κρατικό Θεραπευτήριο – Κέντρο Υγείας Λέρου για ιατρική περίθαλψη.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κώστας Τσιάρας: Τα μπλόκα δυσχεραίνουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, εμποδίζουν την πρόσβαση σε χωριά
- Μπαρτζώκας: Αποκατάσταση αδικιών σε βάρος αγροτών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο και εκτάσεις που εμφανίζονται του Δημοσίου
- Τσιάρας: Απαιτείται υπευθυνότητα για να σταματήσει η ταλαιπωρία της κοινωνίας - Στήριξη και στην παραγωγή της μηδικής
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»