Συλλυπητήρια ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας για το θάνατο του Βασίλη Διαμαντόπουλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Βασίλης Διαμαντόπουλος.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Κυριακή 27 Απριλίου στις 2 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Μελίκη.
Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος υπήρξε εξαίρετος ιατρός, υπηρέτησε την Ιατρική με αυταπάρνηση και ζήλο από όλα τα μετερίζια αυτής (Νοσοκομείο Βέροιας, Κ.Υ.Αλεξάνδρειας, ιδιωτικό ιατρείο στη Μελίκη).
Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους συναδέλφους ιατρούς, οι οποίοι τον εξέλεξαν δις στο ανώτατο αξίωμα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, όσο και στους πολίτες του Νομού τους οποίους υπηρέτησε πάντα με γνώμονα τα Ιπποκράτεια Ιδεώδη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του
ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Συγκέντρωση ποσού Ρεκόρ στο Christmas Bazaar 2025 της ΕΛΕΠΑΠ και στήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου Ασπροπύργου μέσω του Δεσμού
- Χειρουργείται ο Νεϊμάρ και προχωρά στην ανανέωση
- ΥΠΑΑΤ: 2,4 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες για λειτουργικές δαπάνες αντιμετώπισης της ευλογιάς
- Συνεχίζουν δυναμικά τον αγώνα τους οι αγρότες αλλά ανοίγουν τα μπλόκα για τις γιορτές
- Τμήματα Α΄ Λυκείου – Συνεχίζονται οι εγγραφές