Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Η πτήση των μαχητικών αεροσκαφών στον Αττικό ουρανό
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Πραγματοποιήθηκε στον αττικό ουρανό, πλήθος διελεύσεων σμηνών και σχηματισμών μαχητικών αεροσκαφών αλλά και διελεύσεις C-130, C-27J και Canadair CL-215, διελεύσεις σχηματισμών επιθετικών ελικοπτέρων Kiowa Warrior και UH-1H καθώς και διελεύσεις ελικοπτέρων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Συμμετείχε επίσης για πρώτη φορά το φημισμένο αεροπλάνο T-6 Harvard της Πολεμικής Αεροπορίας, με το οποίο εκπαιδεύτηκαν γενεές και γενεές Ελλήνων πιλότων, από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι τη δεκαετία του 1960 όπως επίσης και το θρυλικό Spitfire.
Δείτε περισσότερα στο ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η ΕΕ ενέκρινε ελληνικό καθεστώς κρατικών ενισχύσεων ύψους 400 εκατ. ευρώ για στρατηγικές επενδύσεις σε καθαρές τεχνολογίες
- Κάλεσμα Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας για μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Φλεβάρη
- ΚΕΟΣΟΕ: Η διαφοροποίηση των αγορών κρασιού λόγω έλλειψης σταθερότητας στις ΗΠΑ: μύθος ή στέρεη εναλλακτική;
- Ανακοίνωση πορισμάτων εκτίμησης ζημιών για παγετό στη ΔΤΚ Κουλούρας και για πλημμύρα στη ΔΤΚ Λυκογιάννης
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση ISM στην Κολωνία