Εντατικότεροι οι έλεγχοι από τη Δημοτικής Αστυνομία Βέροιας σε κτηνοτρόφους και υπόλοιπους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Η προσπάθεια της Δημοτικής Αστυνομίας για την εφαρμογή του ν. 4830/21 από τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς συνεχώς εντείνεται. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη μη τήρηση του άρθρου 9, που αφορά τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς, κάτι που αποτελεί συχνό φαινόμενο των τελευταίων ετών.
Συνεχώς γίνεται σχετική ενημέρωση σε θεσμούς της τοπικής κοινότητας για την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε να υπάρχει μέριμνα και πρόληψη για τη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων.
Το τελευταίο διάστημα η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας έχει επιβάλλει διοικητικές και ποινικές κυρώσεις σε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς, διότιυιοθετούσαν σκυλιά και τα άφηναν ελεύθερα να περιφέρονται στους δρόμους της πόλης σαν αδέσποτα, χωρίς τη δέσμευση του υπεύθυνου κηδεμόνα.
Οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας μαζί με άλλα κλιμάκιαθα εντατικοποιηθούν εντός και εκτός της πόλης το επόμενο διάστημα σε κτηνοτρόφους και στους υπόλοιπους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δείτε LIVE “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ” WEB-TV
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση gourmet προϊόντων της Ισπανίας
- Καινοτόμες Λύσεις για τη Μετάβαση σε μια Κυκλική Βιοοικονομία – Εξάλειψη των Πλαστικών Αποβλήτων στη Γεωργία και τις Συσκευασίες Τροφίμων
- ΚΕΟΣΟΕ: Κρασί και Υγεία, «πρέπει η επιστήμη να υποταχθεί σε προκαθορισμένες θέσεις ή να διατηρήσει την ελευθερία της;»
- Ροδακινιά: Οδηγίες αντιμετώπισης φυλλοδέτη, ανάρσιας και βαμβακάδας