Κλείνουν την Παρασκευή 28/2 τα καταστήματα εστίασης Βέροιας και συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Βέροιας συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2025, στη μνήμη των 57 αδικοχαμένων θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, που συνέβη πριν από δύο χρόνια.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης:
• Από τις 10:30 έως τις 14:00 τα καταστήματα εστίασης Βέροιας θα κλείσουν εντελώς, ως ένδειξη σεβασμού και διαμαρτυρίας.
-Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούμε στην πλατεία Δημαρχείου στις 10:30 ώστε να συμμετέχουμε στις τοπικές κινητοποιήσεις.
Στηρίζουμε τις οικογένειες των θυμάτων και απαιτούμε δικαιοσύνη, λογοδοσία και ουσιαστικά μέτρα για την ασφάλεια των μεταφορών, ώστε να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά μια τέτοια τραγωδία.
Καλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου να στηρίξουν την κινητοποίηση και να ενώσουμε τις φωνές μας!
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα ψηφιακής εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης πολιτών άνω των 65 ετών και ατόμων με αναπηρία
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Δαμασκηνιά
- ΥΠΠΑΤ: Διευκρίνιση για την υποβολή υπεύθυνων δηλώσεων για κυριότητα αγροτεμαχίων μέσω ΚΑΕΚ
- ΥΠΑΑΤ: Ξεκινά η ενεργοποίηση ιδιωτών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς
- Άγγελος Τόλκας: Απίστευτο θράσος της ΝΔ στην Ημαθία. Κάνουν κανονικότητα την ανικανότητά τους