Χάθηκε Σκιέρ στα «3-5 Πηγάδια» της Νάουσας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης χιονοδρόμου στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του inaoussa.gr, ο χιονοδρόμος φαίνεται πως έχασε τον προσανατολισμό του, ενώ έκανε σκι και κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές μέσω του κινητού του τηλεφώνου, δίνοντας στίγμα της τοποθεσίας του.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με ομάδα διασωστών και ειδικό εξοπλισμό, προκειμένου να προσεγγίσουν το σημείο. Στην επιχείρηση συμμετέχουν επίσης και εθελοντές διασώστες, ενώ χρησιμοποιούνται και χιονοοχήματα για τη διευκόλυνση του εντοπισμού.
Γίνονται μεγάλες προσπάθειες για τον έγκαιρο εντοπισμό του χιονοδρόμου. Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό που αναδεικνύει τη σημασία της τήρησης των κανόνων ασφαλείας στα χιονοδρομικά κέντρα και της αποφυγής εξόδου από τις σηματοδοτημένες πίστες. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο τη διάσωση του ατόμου το συντομότερο δυνατό. Να θυμίσουμε πως πριν από περίπου 20 μέρες είχαμε ανάλογο περιστατικό στο Σέλι, όπου ο αγνοούμενος βρέθηκε μετά από 24 ώρες.
Πηγή: veriotis.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αποζημιώσεις για παγετούς, παραμορφωτική ασθένεια και χαμηλές τιμές ροδάκινων στην επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στο μπλόκο της Κουλούρας
- Δήμος Βέροιας: Έκκληση για Αποφυγή Πλημμυρικών Ζωνών και Ιρλανδικών Διαβάσεων λόγω Έντονων Καιρικών Φαινομένων
- Καλλιεργείς ή σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις αμύγδαλα?
- Μήνυμα Τσιάρα προς αγρότες: Η λύση έρχεται μόνο στο τραπέζι του διαλόγου- Όποιος δεν προσέρχεται στο διάλογο αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί
- Στήνεται νέο ΜΠΛΟΚΟ στη διασταύρωση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας