Ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού | Αγροτικά νέα και ειδήσεις imathiotikigi.gr
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), ενημερώνουν ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, ανοίγει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024 στις 08.00.
Η πλατφόρμα θα τεθεί στη διάθεση των πολιτών οι οποίοι δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2024 και για όσους ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν την οριστική υποβολή της.
Η εφαρμογή θα παραμένει διαθέσιμη μέχρι την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 18:00 μετά το πέρας της οποίας δεν θα υπάρχει πλέον δυνατότητα υποβολής ή τροποποίησης αίτησης για το Επίδομα Παιδιού του έτους 2024.
Περισσότερες πληροφορίες για το Επίδομα Παιδιού εδώ και χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις εδώ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Kinsen Βραβεύθηκε από την ICAP CRIF ως True Leader 2024
- Υπεγράφη η παραγγελία για 23 νέα τρένα - Ιδιωτική επένδυση 308 εκ. ευρώ - Υλοποίηση έως το 2027
- Η πολύτιμη συμβολή του Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Λάρισας στη διαχείριση της ευλογιάς
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: 450.233 ζώα έχουν θανατωθεί - 1.985 τα κρούσματα σε όλη τη χώρα
- Κίνηση των οχημάτων προς την Αθήνα από δύο λωρίδες και από τρεις προς τη Θεσσαλονίκη στα διόδια των Μαλγάρων