Δρόμοι πλημμύρισαν, στέγες ξηλώθηκαν από το ξαφνικό μπουρίνι στα Γιάννενα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Μετά τον καυτό ήλιο … ξαφνικό χαλάζι σε γειτονιές των Ιωαννίνων που μετά τις 4 το απόγευμα άνοιξαν οι ουρανοί και άρχισε να ρίχνει καταρρακτωδώς βροχή και χαλάζι.
Δρόμοι που μετατράπηκαν σε ποτάμια, αυτοκίνητα ακινητοποιημένα στην μέση του δρόμου, στέγες ξηλώθηκαν από τον δυνατό αέρα , δέντρα έπεσαν στο οδόστρωμα είναι μερικά από τα προβλήματα που έφερε η μεγάλη καταιγίδα που έπληξε την πόλη των Ιωαννίνων νωρίτερα προκαλώντας πλημμύρες σε σπίτια που βρίσκονται σε χαμηλά σημεία της πόλης.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα υπήρξαν στις οδούς Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Βογιάνου και Γαριβάλδη. Ενώ επλήγησαν και προάστια όπως το Πέραμα και το Νεοχωρόπουλο.
Δείτε περισσότερα με φωτογραφίες και βίντεο από τα προβλήματα που δημιούργησε η καταιγίδα στο ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η νέα σύνθεση της Γραμματείας της ΠΕΜ
- Το μέλλον της γεωργίας, η ανανέωση των γενεών και η καινοτομία στο επίκεντρο του 12ου GAIA CONGRESS
- Γίνε Χειριστής Κλαρκ και Άνοιξε Νέους Επαγγελματικούς Ορίζοντες
- Το γκολ και η... συγγνώμη του Αγιάρι απέναντι στη χώρα καταγωγής του
- Παράδοση New Holland T6.160 4WD στην Λάρισα - Δες τα χαρακτηριστικά του! (2026)