ΔΕΥΑΒ: Απόπειρα εξαπάτησης πελατών από αγνώστους
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σε χθεσινό περιστατικό που έπεσε στην αντίληψη της ΔΕΥΑΒέροιας, άγνωστοι τηλεφώνησαν σε τοπική επιχείρηση λέγοντας ότι είναι δήθεν από τη ΔΕΥΑΒ, ζητώντας τραπεζικούς λογαριασμούς για υποτιθέμενες οφειλές.
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) ενημερώνει τους καταναλωτές και πελάτες της, ότι πράγματι κάνει τηλεφωνικές επικοινωνίες με οφειλέτες της και τους ζητά να προσέλθουν στην Υπηρεσία για να τακτοποιήσουν ή να διακανονίσουν τις οφειλές τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ζητούνται τραπεζικοί λογαριασμοί, κάρτες, κωδικοί ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό τους στοιχείο.
Όποιος πολίτης δεν νιώθει σίγουρος για κάποια τηλεφωνική επικοινωνία, να ζητήσει το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου και το σταθερό του τηλέφωνο για να τον καλέσει ο ίδιος.
Τα τηλέφωνα της ΔΕΥΑΒ αρχίζουν από 23310788…
Η επιχείρηση ποτέ δεν επικοινωνεί με απόκρυψη αριθμού.
Θα πρέπει όλοι να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να απομονώσουμε τους απατεώνες!
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η παραμορφωτική ασθένεια "αποτελειώνει" τη ροδακινοπαραγωγή - Σιγή ιχθύος για αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη In Motion for Safety: Ολοκληρώθηκε το Δεύτερο Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης
- Κώστας Τσιάρας: Υλοποιούμε μια στρατηγική ολοκληρωμένης διαχείρισης των υδάτινων πόρων
- Χρήστος Κέλλας « Seafood Expo Global 2025» στη Βαρκελώνη - Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις ιχθυοκαλλιέργειες στην Ευρώπη
- Διονύσης Σταμενίτης: «Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο που εφαρμόζουμε για την ασθένεια στη ροδακινιά» - Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ