Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στηρίζουν τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στηρίζουν τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών.
Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής διαθέτουν το δίκτυό τους στην υπηρεσία των εθνικών αναγκών δημιουργώντας μια αλυσίδα αλληλεγγύης.
Με απόφαση της Διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στα θύματα των πυρκαγιών, μπορούν να αποστέλλουν δωρεάν τη βοήθειά τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Αττικής με απλά δέματα εσωτερικού από όλα τα Ταχυδρομικά Καταστήματα της χώρας έως και τις 31 Αυγούστου 2018.
Τα είδη που θεωρούνται απαραίτητα είναι:
- Εμφιαλωμένα νερά
- Χυμοί
- Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση άμεσης κατανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.)
- Γάλατα μακράς διαρκείας τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ.
Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες, ότι τα Ταχυδρομικά Καταστήματα που βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές, λειτουργούν κανονικά.
Ενημερωθείτε για το δίκτυο των καταστημάτων μας από την επίσημη ιστοσελίδα www.elta.gr ή στο τηλεφωνικό κέντρο 800-11-82000.
Όλοι τώρα μπορούν να βοηθήσουν έμπρακτα καταθέτοντας ένα δέμα βοηθείας στο κοντινότερο Ταχυδρομικό Κατάστημα σε όλη την Ελλάδα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η παραμορφωτική ασθένεια "αποτελειώνει" τη ροδακινοπαραγωγή - Σιγή ιχθύος για αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη In Motion for Safety: Ολοκληρώθηκε το Δεύτερο Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης
- Κώστας Τσιάρας: Υλοποιούμε μια στρατηγική ολοκληρωμένης διαχείρισης των υδάτινων πόρων
- Χρήστος Κέλλας « Seafood Expo Global 2025» στη Βαρκελώνη - Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις ιχθυοκαλλιέργειες στην Ευρώπη
- Διονύσης Σταμενίτης: «Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο που εφαρμόζουμε για την ασθένεια στη ροδακινιά» - Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ