Αλεξανδρούπολη: Εντοπίστηκαν 18 σοροί στον Άβαντα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Δεκαοχτώ σοροί εντοπίστηκαν πλησίον παραπήγματος, στην ευρύτερη περιοχή του Άβαντα, στην πυρκαγιά της Αλεξανδρούπολης, κατόπιν επιτόπιου ελέγχου της Πυροσβεστικής, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός.
«Με δεδομένο ότι από τις γύρω περιοχές δεν έχει υπάρξει καμία δήλωση εξαφάνισης ή αγνοουμένων κατοίκων διερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ανθρώπους που εισήλθαν παράτυπα στη χώρα», τόνισε.
«Υπενθυμίζεται ότι από χθες είχαν σταλεί μηνύματα 112 εκκένωσης της ευρύτερης περιοχής. Σημειώνεται ότι, τα μηνύματα μεταδίδονται και σε κινητά από ξένα δίκτυα που βρίσκονται στην περιοχή. Ήδη από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ενεργοποιηθεί η ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών. Οι έρευνες σε όλο το μήκος της περιοχής που εκδηλώθηκε και βρίσκεται σε εξέλιξη η πυρκαγιά, συνεχίζονται», σημείωσε ο κ. Αρτοποιός.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Πατάτα
- Αρκούδα επιτέθηκε αγρότη πάνω στο τρακτέρ ενώ εκτελούσε εργασίες σε χωράφι με κερασιές
- Με «ανοιχτές πόρτες» και με σεβασμό στο περιβάλλον
- ΕΕΚΕ: Διάκριση για την περιβαλλοντική εκπαίδευση στα Education Leaders Awards 2025!
- Εκπνοή προθεσμίας ολοκλήρωσης εργασιών καθαρισμού οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων και υποβολής δήλωσης καθαρισμού τους