Με τους τρεις Δημάρχους της Ημαθίας συναντήθηκε η Ολυμπία Αποστόλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Τους τρεις Δημάρχους της Ημαθίας συνάντησε η Ολυμπία Αποστόλου, υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.

Στις συναντήσεις με τον κ. Κώστα Βοργιαζίδη Δήμαρχο Βέροιας, τον κ. Νικόλα Καρανικόλα Δήμαρχο Νάουσας και τον κ. Παναγιώτη Γκυρίνη Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, συζητήθηκαν τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις δημοτικές αρχές του Νομού.

Η κ. Αποστόλου είχε την ευκαιρία να διαβεβαιώσει τους Δημάρχους ότι θα στηρίζει πάντα όλες τις προσπάθειες των δημοτικών αρχών να βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών και να συμβάλλουν στην ευημερία της Ημαθίας. Η συνεργασία μεταξύ των αιρετών σε εθνικό επίπεδο και επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης είναι απαραίτητη για να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και να προχωρήσει η Ημαθία σε τροχιά ανάπτυξης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πικραλίδα η Αγριοράδικο - Ένα ισχυρό φάρμακο της φύσης
- Επιστολή ΠΕΓΔΥ για την ενιαία πολιτική αναγνώρισης της πρόσθετης ελεγκτικής εργασίας των γεωπόνων
- Παρουσία της COGREXPO S.A. σε συνεργασία με την Κοινοπραξία Ημαθίας στην έκθεση τροφίμων του Σαν Ντιέγκο
- ΑΑΔΕ: Λειτουργία ψηφιακών εφαρμογών – Κλείσιμο έτους
- Με αποκλεισμούς και παρακαμπτήριων κόβεται στα δύο η Ελλάδα : Οι αγρότες έκλεισαν επ’ αόριστον την Εθνική Αντιρρίου - Ιωαννίνων